Upptaktsträff direkt på SBL Play

Boka in onsdagen 25 september i kalendern! Då startar SBL-säsongen upp med en stekhet upptaktsträff i Kungl. Tennishallen i Stockholm.

Read more

Ytterligare en amerikan klar för Umeå

Umeå BSKT plockar in en ny, mycket atletisk, amerikan med namnet Rodney Williams. Forwarden född år 1993, kommer senast från spel i Frankrike med laget GET Vosges. Williams har varit av intresse för Umeå under en längre tid.

Read more

Södertälje i förarsätet mot Balkan

Det blev vinst i den första kvalmatchen till Champions League för de regerande svenska mästarna Södertälje Kings. Under tisdagskvällen besegrades bulgariska Balkan Botevgrad med 79-64 i Täljehallen.

Read more
 • Köp SBL Play-kortet redan i dag. Då kan du se alla matcher i SBL Herr på SBLplay.se för endast 990 kronor!

 • Umeå BSKT meddelar idag att klubben har förlängt med lagets jätte. Det handlar naturligtvis om 209 centimeter långe André Nilsson, som har representerat klubben i tre år.

 • På tisdag spelar Södertälje Kings sin första match i Champions League-kvalet mot Balkan Botevgrad som gästar Täljehallen. Liksom Södertälje är regerande mästare i SBL, är Balkan motsvarande för den bulgariska ligan. Bäst i två matcher, en hemma och en borta, gäller för vidare avancemang.

 • Upptaktsträff direkt på SBL Play

  Boka in onsdagen 25 september i kalendern! Då startar SBL-säsongen upp med en stekhet upptaktsträff i Kungl. Tennishallen i Stockholm. Det råder ingen tvekan om att årets SBL Herr..

 • Ytterligare en amerikan klar för Umeå

  Umeå BSKT plockar in en ny, mycket atletisk, amerikan med namnet Rodney Williams. Forwarden född år 1993, kommer senast från spel i Frankrike med laget GET Vosges. Williams har..

 • Södertälje i förarsätet mot Balkan

  Det blev vinst i den första kvalmatchen till Champions League för de regerande svenska mästarna Södertälje Kings. Under tisdagskvällen besegrades bulgariska Balkan Botevgrad med 79-64 i Täljehallen. Södertälje Kings..

 • Viktig pjäs förlänger med Umeå

  Umeå BSKT meddelar idag att klubben har förlängt med lagets jätte. Det handlar naturligtvis om 209 centimeter långe André Nilsson, som har representerat klubben i tre år. Under Andrés..

 • Stöd din klubb – köp säsongskort till SBL Play

  Köp SBL Play-kortet redan i dag. Då kan du se alla matcher i SBL Herr på SBLplay.se för endast 990 kronor! Nu finns SBL Play-kortet ute till försäljning hos..

 • Södertälje redo för Champions League-kval

  På tisdag spelar Södertälje Kings sin första match i Champions League-kvalet mot Balkan Botevgrad som gästar Täljehallen. Liksom Södertälje är regerande mästare i SBL, är Balkan motsvarande för den..

 • Så gick det för SBL-lagen i Svenska Cupen

  I helgen som gick spelades den första omgången av nya Svenska Cupen. För SBL-lagen blev det ganska bekväma resor mot omgång två som spelas kommande helg. BC Luleå, Borås..

 • Södertälje föll mot Helsinki

  Finska Helsinki Seagulls bjöd på tufft motstånd i torsdagkvällens träningsmatch mot Södertälje Kings och vann till sist med 93-68. Poängbäst blev Helsinkis Elijah Stewart, 26, och i Södertälje hemvändaren..

 • Här är Umeås nye amerikan: ”Ruggigt intressant”

  Med knappt två veckor kvar till ligasäsongen drar igång så har Umeå BSKT gjort klart med en ny amerikan – den 23-årige forwarden Cole Welle, 201 centimeter. Umeå BSKT..